elektra

Elektra

In hedendaagse gebouwen worden vele elektrotechnische installaties geïnstalleerd, die er samen met andere installaties en apparatuur voor zorgen dat uw medewerkers comfortabel en veilig kunnen werken. De elektra vormt vaak een belangrijke schakel in ieder bedrijf. Uitval hiervan kan leiden tot problemen met computers, lichtinstallaties en beveiliging. Juist omdat deze installaties en de samenhang hiervan zo complex zijn, vergt het op elkaar afstemmen van alle aanwezige installaties vakkennis.

Het leveren en aanleggen van een elektrotechnische installatie is maatwerk. Of het nu gaat om een complexe installatie in een fabriekshal of het aanleggen van buitenverlichting. In alle gevallen is belangrijk dat het werk door vakmensen wordt uitgevoerd voor het best mogelijke resultaat. Met uw input installeren wij een op maat gemaakte elektrotechnische installatie.

Elektrotechnische dienstverlening

Onze dienstverlening omvat zowel elektra installaties in nieuwe gebouwen als installaties ter uitbreiding van bestaande woningen of bijbouw. Ook kunnen wij de aanleg van elektra ten behoeve van tuinverlichting of een carport verzorgen, desgewenst met de mooiste ledlampen. In nieuwbouwwoningen en voor bedrijven verzorgen wij onder andere:

Elektra specialist in Hoogeveen

Dunning is specialist in de aanleg en het onderhoud van alle soorten elektrotechnische installaties. Zelfs voor NEN3140 keuringen kunt u bij ons terecht. Dit kunnen wij tegelijk uitvoeren met het periodieke onderhoud aan uw elektrotechnische installatie, zodat uw installatie minder zal slijten en altijd voldoet aan de veiligheidseisen. In de bedrijfsmatige installaties installeren en verzorgen wij de verlichting en de gehele elektra installaties, tot de grote installaties groter dan 1000A. Door onze ervaring in deze installaties hebben wij hier een trouwe klantenkring waar wij hun installaties mogen onderhouden.

Installaties voor particulieren en bedrijven

Technisch Buro Dunning voorziet zowel particuliere woningen als bedrijven en aannemers van elektrotechnische installaties. Dat kan bijvoorbeeld in de nieuwbouw zijn, maar ook bij verbouwingen en renovaties in omgeving Hoogeveen kunt u gebruik maken van de kennis van ons installatiebureau. Wij staan het hele installatieproces voor u klaar, of het nu gaat om het ontwerpen of het aanleggen van installaties.

Elektrische installatie laten aanleggen?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een elektrotechnische installatie voor uw bedrijf? Neem direct vrijblijvend contact met ons op.

Tijdelijke stop op cv-onderhoud en zonnepanelenwerkzaamheden

Vanwege een tekort aan materiaal en personeel nemen wij op dit moment geen cv-onderhoud en zonnepanelenwerkzaamheden aan. Onze excuses voor het ongemak.

Wil jij ons team versterken?