subsidies-en-fiscale-voordelen-van-duurzaamheid

Subsidies en fiscale voordelen van duurzaamheid

Technisch Buro Dunning is specialist op het gebied van duurzame installaties, zoals zonneboilers (zowel voor warmwater als verwarming), warmtepompen en HR ketels. Naast deze duurzame oplossingen, biedt Installatiebureau Dunning ook unieke productcombinaties aan. Hierdoor bespaart u maximaal, tegen de beste prijs. Wij zijn op de hoogte van alle subsidies en fiscale maatregelen. Ook hebben we een aantal unieke duurzame producten in ons assortiment.

Profiteer bijvoorbeeld van:

Subsidies combineren met duurzame producten

Technisch Buro Dunning biedt een ruim assortiment duurzame producten, welke u kunt combineren met uw bestaande installatie. Nieuw is een unieke totaalcombinatie van een HR-ketel, een HotTop zonneboiler en een Nefit hybride warmtepomp met koeloptie.

Verwarming

De buiten-unit van de Nefit hybride warmtepomp is de bron. Deze bron is gekoppeld met een binnen-unit welke uw woning verwarmt vanaf een buitentemperatuur van 5°C. Wanneer het buiten kouder is neemt de cv-ketel het werk over. Deze ketel heeft een vermogen op maat waardoor u nog minder energie verbruikt.

Warm water

Wanneer de zon schijnt op de Wolf zonnecollectoren, wordt het water in het Wolf boilervat verwarmd. De boiler zorgt voor een zeer grote waterhoeveelheid. Schijnt de zon onvoldoende, dan springt de energiezuinige cv-ketel bij om het water warm te krijgen.

Benieuwd naar uw subsidiemogelijkheden?

Technisch Buro Dunning kan u informeren over de meest actuele subsidies en fiscale maatregelen, zowel regionaal als landelijk. Laat door ons uw voordeel berekenen. Neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Mededeling!

Tot nader moment kunnen wij geen CV-onderhoud en zonnepanelen werkzaamheden meer aannemen, dit door gebrek aan materiaal en aan handjes…

Wil jij ons team versterken?