Zonnepanelen

Zonnepanelen

Als consument kunt u vandaag de dag ook profiteren van uw eigen, duurzame zonne-energie. Dankzij de lage prijzen zijn zonnepanelen nu ook voor u interessant. Zonnepanelen zetten zonlicht om in elektriciteit. Deze nieuwe elektriciteit is dan nog niet direct klaar voor gebruik. Er wordt namelijk gelijkstroom geproduceerd, terwijl wij wisselstroom nodig hebben. Daarom worden zonnepanelen altijd geïnstalleerd met een omvormer die de gelijkstroom omzet in voor ons bruikbare wisselstroom. Wij kunnen systemen van zonnepanelen leveren voor zowel het opwekken van stroom als het verzorgen van warm water.

Zonnepanelen voor stroomopwekking

Zonnepanelen voor het opwekken van stroom zijn momenteel erg in trek vanwege de lage aanschafprijs en hoog rendement op het geïnvesteerde geld. Een systeem van 12 panelen op een gemiddeld huis kan zomaar 3250 kWh op jaarbasis opwekken. Binnen 10 jaar kan de gehele aanschafprijs van de zonnepanelen terugverdiend zijn, waarna u pas echt winst kunt maken.

Zonnepanelen voor warm water

Denkt u echter dat u het zonlicht beter kunt gebruiken voor het opwekken van warm water in plaats van elektriciteit? Dan kunt u kiezen voor een zonneboiler. Een zonneboiler bestaat uit een zonnecollector, die het zonlicht opvangt, en een boiler, het voorraadvat voor het warme water. Waar zonnepanelen stroom opwekken, gebruiken zonnecollectoren de zon om kraanwater te verwarmen. Vooral voor grote gezinnen die veel warm water gebruiken kan een zonneboiler erg voordelig uitpakken.

Zonnepanelen van Technisch Buro Dunning Hoogeveen:

techniek nederland logo

Zonnepanelen kopen in de buurt van Hoogeveen?

We leveren alleen kwaliteitsproducten voor een scherpe prijs. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van zonnepanelen voor uw woning? Wij komen graag bij u langs in Hoogeveen en omstreken voor gerichte beoordeling en vakkundige plaatsing. U kunt ons telefonisch bereiken op 0528-265399 of hier uw vraag direct stellen.

Tijdelijke stop op cv-onderhoud en zonnepanelenwerkzaamheden

Vanwege een tekort aan materiaal en personeel nemen wij op dit moment geen cv-onderhoud en zonnepanelenwerkzaamheden aan. Onze excuses voor het ongemak.

Wil jij ons team versterken?