technisch-buro-dunning-over-ons

Over Technisch Buro Dunning

Technisch Buro Dunning is een installatiebedrijf dat zich bezighoudt met gas, water, sanitair, zink, elektra en verwarming werkzaamheden. U kunt ons tegenkomen in zowel de particuliere als de bedrijfsmatige markt. Onze specialiteit is de aanleg en het onderhoud van de grotere elektra bedrijfsinstallaties. Door onze korte interne lijnen kunnen wij onze klanten en hun installatie de aandacht geven die ze verdienen. Door onze jarenlange ervaring en huisvesting op hetzelfde adres sinds 1972, kunnen wij op een vertrouwde vaste klantenkring rekenen.

Erkend installatiebedrijf in Hoogeveen

Wij zijn aangesloten bij InstallQ. InstallQ houdt zich bezig met het register van erkenningen waarin installatiebedrijven opgenomen zijn die hebben aangetoond over voldoende vakbekwaamheid te beschikken. Naast de vakbekwaamheid dient het installatiebedrijf te beschikken over een uitrusting die nodig is om het installatiewerk naar behoren uit te voeren en op te leveren. Hierbij moet u denken aan meetinstrumenten om installaties op lekdichtheid (uw veiligheid) te testen, de aanwezigheid van de vereiste normen en publicaties om uw installaties zo te ontwerpen dat voldaan wordt aan de eisen ten aanzien van veiligheid en duurzaamheid.
Q-install logo

Leverancier van de volgende topmerken:

Waarom kiezen voor Technisch Buro Dunning?

Door bij een erkend installateur uw aanleg en onderhoud uit te besteden, zorgt u voor een kleinere kans op storingen en voor een langere levensduur van uw centrale verwarming en elektronische installaties. Juist omdat uw installaties behoorlijk wat energie verbruiken, is het erg belangrijk dat alle installaties betrouwbaar en veilig zijn.

techniek nederland logo

Contact opnemen?

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen, of bel ons direct op 0528 265 399.

Tijdelijke stop op cv-onderhoud en zonnepanelenwerkzaamheden

Vanwege een tekort aan materiaal en personeel nemen wij op dit moment geen cv-onderhoud en zonnepanelenwerkzaamheden aan. Onze excuses voor het ongemak.

Wil jij ons team versterken?