CV installaties en warmtepomp

CV installaties en warmtepomp

Wij plaatsen centrale verwarmingsinstallaties in uw woning of bedrijfspand. Wij kunnen meerdere soorten verwarming aanleggen:

Cv ketels en inregelen

Is uw huidige cv-ketel aan vervanging toe of heeft uw verwarming een reparatie nodig? Technisch Buro Dunning uit Hoogeveen kan uw cv-ketel een periodieke onderhoudsbeurt geven en vakkundige reparaties uitvoeren. Voor een onderhoudscontract voor uw Cv-ketel kunt u bij ons terecht. Laat u liever een volledig nieuwe ketel plaatsen, dan kunnen wij de installatie van een nieuwe cv-ketel verzorgen. Als erkend installateur kunnen wij ook uw nieuwe verwarming inregelen.

Vloerverwarming plaatsen

Vloerverwarming is een laagtemperatuur verwarming. Voor dit systeem hoeft de thermostaat maar op een lage temperatuur ingesteld te worden om het behaaglijk warm te krijgen. Met dank aan de gelijkmatige warmteverdeling van vloerverwarming, staat de thermostaat doorgaans 2 tot 3 graden lager dan bij het gebruik van radiatoren. U bespaart hierdoor stookkosten. Ook is de gelijkmatige verdeling van de warmte goed voor een aangename warmte en weinig stofvormende luchtcirculatie. Vloerverwarming kunnen wij naar wens bij u plaatsen. Ook kunt u voor het infrezen van de vloerverwarming in cementdekvloeren bij ons terecht, die wij aansluiten op het verwarmingssysteem.

Wandverwarming laten plaatsen

Wandverwarming werkt vergelijkbaar met vloerverwarming. Buizen worden in een bepaald patroon in de muur aangebracht. De buizen worden vervolgens in groepen aangesloten op de centrale verwarming via een verdeler en een pomp. Het gaat bij wandverwarming om een lage temperatuur verwarming, met een relatief koude warmtebron. Het water door de leidingen is ongeveer 30 graden. De luchttemperatuur is lager dan bij andere warmtebronnen, de gevoelstemperatuur ligt daarentegen hoger. Muurverwarming is een zeer energiezuinige manier van verwarmen, u kunt tot wel 15% energie besparen ten opzichte van verwarming met radiatoren. Doordat er wordt gewerkt met stralingswarmte is er ook geen luchtverplaatsing, wat een gunstig binnenklimaat oplevert met weinig stofverplaatsing.

In uw pand verwarming installeren?

Bent u benieuwd naar de verschillende verwarmingsmogelijkheden voor uw woning of bedrijfspand? Wij kunnen u adviseren bij de keuze van de meest geschikte verwarmingsmogelijkheid passend bij uw situatie. Neem direct contact met ons op door het formulier in te vullen.

Tijdelijke stop op cv-onderhoud en zonnepanelenwerkzaamheden

Vanwege een tekort aan materiaal en personeel nemen wij op dit moment geen cv-onderhoud en zonnepanelenwerkzaamheden aan. Onze excuses voor het ongemak.

Wil jij ons team versterken?