Duurzame engerie

Duurzame energie

Duurzame energie is iets wat steeds meer toegepast wordt, omdat alles energiezuiniger moet. Als duurzame oplossingen zijn er natuurlijk zonnepanelen voor het opwekken van stroom, maar ook zonnepanelen voor het opwekken van warm water middels een buffervat. Ook kan een warmtepomp die warme uit de lucht of grond haalt worden aangesloten op een buffervat dat op de installatie wordt aangesloten. Zelfs koeling door middel van de zon is mogelijk.

Specialist in duurzaamheid

Installatiebureau Dunning is een specialist op het gebied van duurzame installaties, zoals zonneboilers, warmtepompen en HRe ketels. Naast deze duurzame oplossingen bieden wij ook unieke productcombinaties aan. Hierdoor bespaart u maximaal, tegen de beste prijs. Wij zijn op de hoogte van alle subsidies en fiscale maatregelen en regelen deze ook voor u.

Technisch Buro Dunning biedt een ruim assortiment duurzame producten, welke u kunt combineren met uw bestaande installatie. Nieuw is een unieke totaalcombinatie van een HR-ketel, een HotTop zonneboiler en een Elga hybride warmtepomp met koeloptie.

Meer weten over duurzame installaties?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op of vul het formulier in zodat wij contact met u op kunnen nemen. Wij helpen u graag verder!

Tijdelijke stop op cv-onderhoud en zonnepanelenwerkzaamheden

Vanwege een tekort aan materiaal en personeel nemen wij op dit moment geen cv-onderhoud en zonnepanelenwerkzaamheden aan. Onze excuses voor het ongemak.

Wil jij ons team versterken?