Cv-ketel onderhoud regio Hoogeveen

Cv-ketel onderhoud regio Hoogeveen

Uw cv-ketel is dag en nacht aan het werk. Niet alleen om de verwarming aan te houden, maar ook voor de douche, wasmachine, vaatwasser en alle andere momenten wanneer warm water gevraagd wordt. Het zou erg vervelend zijn als de cv-ketel kapot zou gaan wegens het ontbreken van onderhoud aan de ketel. Uw cv-ketel moet regelmatig onderhouden worden door een cv-ketel monteur om goed te blijven werken.

Wat gebeurt er bij cv onderhoud?

Tijdens het onderhoud wordt uw cv-ketel uitgebreid gecontroleerd op een goede en veilige werking en wordt de ketel voor een zo zuinig mogelijk gebruik afgesteld. Regelmatig ketelonderhoud kan u ruim 5% besparing op de energiekosten opleveren. Door de werking van de cv-ketel kan er vuil ophopen in bepaalde onderdelen, waardoor het rendement daalt. Bovendien slijten onderdelen sneller bij een vuile cv-ketel.

Onderhoud houdt de verwarming veilig

Met speciale meetapparatuur controleren onze gekwalificeerde monteurs de cv-ketel op de uitstoot van koolmonoxide. Onveilige ketels worden direct aangepakt. Indien nodig worden er onderdelen vervangen, zodat het rendement en de levensduur maximaal blijven. Onderhoud is dus erg belangrijk voor de kwaliteit van uw centrale verwarming.

Hoe vaak moet de cv-ketel onderhoud krijgen?

Hoe vaak uw cv-ketel onderhoud nodig heeft, is vooral afhankelijk van de mate van gebruik en het soort ketel. Een open cv-ketel heeft doorgaans jaarlijks een onderhoudsbeurt nodig, terwijl bij een gesloten ketel een interval van twee jaar vaak voldoende blijkt. Weet u niet zeker welk type ketel u heeft, vraag dan om advies bij een erkende installateur en houd u aan de voorgeschreven onderhoudsinterval.

Cv-ketel onderhoud bij Technisch Buro Dunning Hoogeveen:

Cv-ketel onderhoud zorgt voor een kleinere kans op storingen en voor een langere levensduur van uw ketel. Juist omdat uw ketel behoorlijk wat gas verbrandt, is het erg belangrijk dat uw cv-ketel betrouwbaar en veilig is.

techniek nederland logo

Cv-ketel onderhoud in de buurt van Hoogeveen?

Is uw cv-ketel weer aan onderhoud toe? Of is het enige tijd geleden en twijfelt u over de prestaties van uw huidige cv-ketel? Wij komen graag bij u langs in Hoogeveen en omstreken voor gerichte beoordeling en vakkundig onderhoud. U kunt ons telefonisch bereiken op 0528-265399 of hier direct een aanvraag plaatsen voor een onderhoudsbeurt.

Tijdelijke stop op cv-onderhoud en zonnepanelenwerkzaamheden

Vanwege een tekort aan materiaal en personeel nemen wij op dit moment geen cv-onderhoud en zonnepanelenwerkzaamheden aan. Onze excuses voor het ongemak.

Wil jij ons team versterken?