Cv-ketel onderhoud regio Hoogeveen

Cv-ketel vervangen regio Hoogeveen

Is uw huidige cv-ketel aan vervanging toe of heeft uw verwarming een reparatie nodig? Technisch Buro Dunning uit Hoogeveen kan uw cv-ketel een periodieke onderhoudsbeurt geven, vakkundige reparaties uitvoeren of de installatie van een geheel nieuwe cv-ketel verzorgen.

Wanneer moet de cv ketel vervangen worden?

Als reparatie van uw cv-ketel geen zin meer heeft of als uw ketel vijftien jaar of ouder is, dan is de installatie van een nieuwe ketel aanbevolen. Een oude cv-ketel kan zo veel energie verbruiken dat u op de lange termijn goedkoper uit bent met een nieuwe hoogrendementsketel. Een nieuwe ketel verhoogt tevens de waarde van uw woning. Het installeren van een nieuwe cv-ketel duurt vaak maar een dag, zodat u weer snel kunt genieten van een warme woning.

Veilige cv-ketels die bij u passen

Alle ketels die door onze monteurs worden geïnstalleerd zijn uitgebreid getest en voldoen aan strenge veiligheidseisen. Om een goede keuze te maken uit verschillende soorten, maten en merken is een goed advies erg belangrijk. De monteurs van Technisch Buro Dunning kunnen u adviseren over de cv-ketel die het beste past bij uw woning en verbruik.

Wij leveren en plaatsen onder andere:

Cv-ketel installatie expert Hoogeveen

Bij alle typen ketels is het verstandig om de installatie over te laten aan een cv-ketel expert. Het installeren van een cv-ketel is namelijk zeer nauwkeurig en specialistisch werk. Wij raden dan ook aan dit werk niet zelf uit te voeren, maar contact op te nemen met een van onze verwarmingsmonteurs uit Hoogeveen. Zo is de klus snel geklaard en heeft u de minste kans op storingen en veiligheidsrisico’s.

Ketel laten vervangen door Technisch Buro Dunning Hoogeveen:

techniek nederland logo

Cv-ketel vervangen in de buurt van Hoogeveen?

Is uw cv-ketel aan vervanging toe? Of is het onderhoud enige tijd geleden en twijfelt u over de prestaties van uw huidige cv-ketel? Wij komen graag bij u langs in Hoogeveen en omstreken voor gerichte beoordeling en vakkundige plaatsing. U kunt ons telefonisch bereiken op 0528-265399 of hier direct ketel plaatsing of vervanging aanvragen.

Tijdelijke stop op cv-onderhoud en zonnepanelenwerkzaamheden

Vanwege een tekort aan materiaal en personeel nemen wij op dit moment geen cv-onderhoud en zonnepanelenwerkzaamheden aan. Onze excuses voor het ongemak.

Wil jij ons team versterken?