Water en riolering

Water en riolering

Wij verzorgen reparatie, aanpassingen, uitbreiding of nieuwe aanleg van waterleidingen en riolering.

Mensen gebruiken water voor allerlei doeleinden. In uw badkamer, keuken, toilet, of buiten in de tuin is het erg handig dat water beschikbaar is. In de industrie wordt water gebruikt bij een groot aantal verschillende processen. Ook het regenwater van uw dak komt, net als al het andere gebruikte water, meestal in het riool terecht. Zolang het allemaal zonder problemen werkt zult u daar niet bij stilstaan. Op het moment dat er zich problemen voordoen kunnen wij u van dienst zijn. Het repareren van leidingen en aanbrengen van nieuwe rioolinstallaties kunnen wij zowel in pvc, PE, of PP. Dit is al naar gelang de wens van de klant, of aan de hand van het type afvalwater dat afgevoerd dient te worden.

Volledig verzorgde waterinstallaties

De aanleg van uw waterleidinginstallatie kunnen wij volledig verzorgen. Niet alleen het installatiewerk, maar ook het ontwerp en de technische berekeningen. Bij ons wordt u deskundig geadviseerd over de installatie de u wilt laten plaatsen. Als gecertificeerd bedrijf leven wij vanzelfsprekend alle voorschriften nauwkeurig na. U bent zo altijd gegarandeerd van de benodigde goedkeuringen voor uw installatie.

Aanleggen van leidingen in de woningbouw

Voor de woningbouw zijn wij op de hoogte van alle regelgeving betreffende het aanleggen van leidingen, in verband met onder andere legionella. Ook het aanbrengen van de diverse waterzijdige beveiligingen om het terugstromen van water de installatie in te verhinderen, is een onderdeel van ons werk.

Hemelwaterafvoer bij bedrijfspanden

Voor het aanbrengen van hemelwaterafvoer aan bedrijfspanden, kunnen wij deze ook aanbrengen als volvulsysteem. Dit systeem heeft een verzamelleiding met een dunne diameter onder het plafond, die op een plaats een leiding naar beneden heeft lopen. Deze systemen kunnen zijn van het type Pluvor (Wavin), Pluvia (Geberit) of Vacurain (Dijka). De leidingen worden uitgevoerd in een PP-leidingsysteem of een speciale pvc-buis. Dit zijn wel leidingsystemen die, als ze weggewerkt worden, geïsoleerd dienen te worden in verband met condensvorming.

Water of riolering laten aanleggen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden van waterinstallaties voor uw situatie? Neem contact met ons op of vul het formulier in zodat wij contact met u op kunnen nemen. Wij helpen u graag verder!

Tijdelijke stop op cv-onderhoud en zonnepanelenwerkzaamheden

Vanwege een tekort aan materiaal en personeel nemen wij op dit moment geen cv-onderhoud en zonnepanelenwerkzaamheden aan. Onze excuses voor het ongemak.

Wil jij ons team versterken?